Video

Urime ditëlindjen komandant

Një dedikim për atë që me ditëlindjen e tij i ka bërë të bukura ditëlindjet tona. Faleminderit komandant që na bëre të gëzohemi në festën e jetës dhe me largimin nga familja jote na bëre të jemi afër familjeve tona e t’i shkruajmë këto fjalë falënderuese! Faleminderit, bacë Adem Jashari!

ETJA DHE UJI I ZEMZEMIT (THIRST AND THE ZAMZAM WATER)

ETJA DHE UJI I ZEMZEMIT (THIRST AND THE ZAMZAM WATER)

TRËNDAFILI I ÇAMËRISË (Video)

TRËNDAFILI I ÇAMËRISË (Video)

SHTATË DITËT DHE SHTATË QIEJT E NAMAZIT (video)

"Gjithçka nuk është e vërtetë, por e Vërteta është gjithçka." - F. Muja